Polityka Prywatności

Jakie dane zbieramy?

W jaki sposób wykorzystujemy Państwa dane?

W jaki sposób będziemy się z Państwem kontaktować?

W jaki sposób mogą Państwo zmieniać swoje dane?

W jaki sposób zabezpieczamy Państwa dane osobowe?

Zmiany naszej polityki prywatności. 

Kontakt 


Jakie dane zbieramy?

Dane zbierane podczas rejestracji
Aby zamawiać produkty w naszej drukarni konieczna jest rejestracja. Dane niezbędne do zarejestrowania konta zostały podzielone na trzy moduły, w któych należy podać:

DANE ZAMAWIAJĄCEGO:

Konta firmowe: nazwę firmy, NIP oraz adres

Konta osobiste: imię, nazwisko oraz adres

DANE KONTAKTOWE: imię, nazwisko, adres e-mail oraz numer telefonu

TWOJE KONTO: login oraz hasło potrzebne do logowania

Dane zbierane podczas transakcji zakupu

Kiedy składają Państwo zamówienie zostaną Państwo poproszeni o podanie danych dostawy tj.: imię i nazwisko, adres oraz numer telefonu odbiorcy. Dodatkowo potrzebne będą dane dotyczące formy płatności.

Dane zbierane automatycznie
Serwis wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb i umożliwienia dokonania zleceń. Można zgodzić się na to, aby dane zostały zapamiętane i mogły być bez powtórnego wpisywania używane przy następnych odwiedzinach na stronach serwisu internetowego. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu, proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej. 

 

W jaki sposób wykorzystujemy Państwa dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierana podczas rejestracji oraz składania zamówienia będą wykorzystane w celu właściwego rozliczania zleceń, dostarczenia ich pod właściwy adres oraz kontaktów niezbędnych przy realizacji zleceń. Państwa dane mogą w tym celu być przekazane firmie obsługującej transakcje płatnicze. Firma ta nie będzie wykorzystywać tych danych w żadnym innym celu. Podanie tych danych jest obowiązkowe aby dokonać zakupu.

Jeżeli zapisali się Państwo na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyrazili zgodę na jego otrzymywanie, dane zostaną wykorzystane w celu wysłania naszego Newslettera. O zgodę na otrzymywanie Newslettera zostaną Państwo zapytani podczas rejestracji.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Państwem, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Państwa zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Państwa dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku naruszenia Regulaminu naszego serwisu, naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Państwa dane organom wymiaru sprawiedliwości.

 

W jaki sposób będziemy się z Państwem kontaktować?

Jeżeli dokonali Państwo transakcji zakupu towaru, mogą Państwo otrzymać od nas e-maile dotyczące transakcji. Możemy również kontaktować się z Państwem telefonicznie, jeżeli będziemy mieli ważne informacje dotyczące transakcji.

Jeżeli zapisali się Państwo na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyrazili zgodę na jego otrzymywanie, będą Państwo od nas otrzymywać go drogą emailową.

 

W jaki sposób mogą Państwo zmieniać swoje dane?

Po zalogowaniu się do systemu i wybraniu sekcji DANE OSOBOWE, mogą Państwo wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe zbierane podczas rejestracji, używane do zalogowania się do systemu i wysyłki Newslettera. Danych użytych do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury.

 

W jaki sposób zabezpieczamy Państwa dane osobowe?

Komunikacja między Państwa komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

 

Zmiany naszej polityki prywatności.

LuckyPrint zastrzega sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na swojej stronie internetowej.

 

Kontakt

Firma zbierająca dane:

                               LuckyPrint Mikołaj Łucki

                               ul. Pużaka 8/9 

                               42-224 Częstochowa

                               Polska 


W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt korzystając z formularza na stronie kontaktowej.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel